Samarbejdspartnere

Bigum Consult har siden 2013 haft tæt samarbejde med Malene Stub Selmer fra PrimusMotor i Ry. Sammen har vi siden 2013 udbudt 4 workshops årligt om fundraising og projektudvikling. Nu driver vi også to netværk for ansatte fundraisere og samarbejder også ofte om fundraising opgaver for vores kunder.

Malene er super skarp på projektudvikling med nyskabende idéer, der får projekterne op i flyvehøjde. PrimusMotor arbejder ud over fundraising også med koncept- og forretningsudvikling, effektivisering og organisationsudvikling.

Hallundbæk Consult

Bigum Consult har kontorfællesskab og forretningsmæssig sparring med Jeanette Hallundbæk fra Hallundbæk Consult, der arbejder med HR, social kapital og kerneopgaven. Jeanette har bl.a. udviklet kernespillet.dk og dialogkort, der styrker den sociale kapital på arbejdspladsen.

Min hjemmeside og grafiske identitet er blevet til i samarbejde med Malene Palmgren, der ejer og driver Palmgren Marketing.

Malene er certificeret som Kundemagnet og arbejder med emotionel segmentering i sin marketingrådgivning.

Bigum Consult samarbejder med sundhedsinnovatør Gitte Engelund, Innocate, som har specialiseret sig i sundhedsinnovation og sundhedspædagogik med fokus på brugeren.

Når der skal indbygges evaluering i projekterne, særligt inden for sundheds- og uddannelsesområdet samarbejder Bigum Consult med Kristian Traberg Larsen, SDU og hans kolleger fra Discite, som er specialiserede i at kvalificere og evaluere trivsels-, lærings- og sundhedsprojekter. Fra skitsering af ide til afsluttet evaluering.