Marianne Bigum

Marianne Bigum – Bigum Consult

Jeg er ejer af Bigum Consult og har siden 2013 hjulpet mine kunder med at rejse over 150 mio.kr. fra danske fonde.

Jeg har været ansat både i forskningsrådene og Nordea-fonden og kender den verden indefra. Jeg har også arbejdet med tværgående forskningssamarbejde på Københavns Universitet og været kontorchef for Forskning og Innovation på KVL.

Min mission med Bigum Consult er at virke som sparringspartner og katalysator for projekter og projektpartnere, der ønsker at bidrage til nye og innovative måder at organisere os på som samfund og leve på som mennesker. Ekstern finansiering kan bidrage til at sætte mange flere nye projekter i gang.

Mine kunder er selvejende institutioner, universiteter, professionshøjskoler, kommuner, NGO’er, foreninger og organisationer, der ønsker at bringe sig selv til næste niveau. Institutioner, der vil udvikle det de allerede kan, så de bliver endnu bedre, eller så flere mennesker får gavn af initiativerne. Mange gange kræver næste skridt, at der skal udvikles og søges midler hjem. Jeg kan hjælpe jer med at få styr på jeres WHY, jeres muligheder for fondsstøtte og på processen og strukturen.

Mit eget livsformål – mit WHY – er at hjælpe ildsjæle med at formulere deres kerneværdier og deres WHY, så de kan skabe den forandring, de gerne vil se i verden.

Bigum Consult har speciale i større danske fonde

Min særlige niche er søgning af midler i større danske fonde og gerne projekter med forskningsindhold. Jeg arbejder bredt med fundraising til projekter inden for byggeri, kultur, mental og fysisk sundhed, mad, motion, natur og kultur.

Jeg bygger virksomheden på tre ben:

  • min erfaring med fondsvirksomhed (fra ansættelser i Forskningsrådene og Nordea-fonden),
  • mit mangeårige arbejde med særligt tværfaglighed i universitetsverdenen (Landbohøjskolen og Københavns Universitet) og
  • min lange erfaring med ledelse, coaching og personlig udvikling.

Jeg har gennem mere end 30 års erfaring fået har et meget vidtforgrenet netværk og samarbejdspartnere, som jeg ofte er i kontakt med.

Min uddannelse

Ud over at være uddannet i jordbrugsøkonomi og organisation (cand. agro.), så har jeg gennemgået diverse lederuddannelse, er uddannet Manning life- og businesscoach, har en NLP practioner og erfaring med enneagrammet.

Besøgsadresse

Bigum Consult har kontor og besøgsadresse i Greve Erhvervscenter.

Du er velkommen til en kop kaffe 🙂