Bigum Consult

Bigum Consult er en enkeltmandsvirksomhed, drevet af Marianne Bigum, startet i januar 2013. Siden da har jeg hjulpet mine kunder med at rejse over 150 mio.kr. fra danske fonde.

Min mission med Bigum Consult er at virke som sparringspartner og katalysator for projekter og projektpartnere, der ønsker at bidrage til nye og innovative måder at organisere os på som samfund og leve på som mennesker. Ekstern finansiering kan bidrage til at sætte mange flere nye projekter i gang.

Mine kunder er NGO’er, foreninger, organisationer, uddannelsesinstitutioner, universiteter, der ønsker at bringe sig selv til næste niveau. Institutioner, der vil udvikle det de allerede kan, så de bliver endnu bedre, eller så flere mennesker får gavn af initiativerne. Mange gange kræver næste skridt, at der skal udvikles og søges midler hjem. Jeg kan hjælpe jer med at få styr på jeres WHY, jeres muligheder for fondsstøtte og på processen og strukturen.

Min drivkraft (mit eget WHY) er at hjælpe flest muligt med at formulere deres kerneværdier og deres HVORFOR, så de kan formidle det klart og skabe den forandring, de gerne vil se i verden.

Bigum Consult har speciale i større danske fonde

Min særlige niche er søgning af midler i større danske fonde og gerne projekter med forskningsindhol. Jeg arbejder bredt med fundraising til projekter inden for byggeri, kultur, mental og fysisk sundhed, mad, motion, natur og kultur.

Jeg bygger virksomheden på tre ben:

  • min erfaring med fondsvirksomhed (fra ansættelser i Forskningsrådene og Nordea-fonden),
  • mit mangeårige arbejde med særligt tværfaglighed i universitetsverdenen (Landbohøjskolen og Københavns Universitet) og
  • min lange erfaring med ledelse, coaching og personlig udvikling.

Jeg har gennem mere end 30 års erfaring fået har et meget vidtforgrenet netværk og samarbejdspartnere, som jeg ofte er i kontakt med.

Bigum Consult kan altså tilbyde en unik kombination af kompetencer og netværk sammen med en stor lyst til at bidrage til positive forandringer i samfundet.

Se mere om min erhvervserfaring og baggrund her.

Bigum Consult har til huse i Greve Erhvervscenter.