KØB Fundraisinghåndbog – Få succes med fundraising

Køb fundraisinghåndbogen til kun 190,- ex moms.

Pris inkl moms 237,50 DKK
Forsendelse 45,-

Samlet pris inkl. forsendelse: 282,50 DKK

Klik her og se forretnings- og handelsbetingelser

Med håndbog i fundraising får du værktøjerne til at tilrettelægge processen og komme i mål med din  fondssøgning

Står du midt i et projekt, som I gerne vil søge fonde til?

Er budgettet til at købe hjælp begrænset og vil du gerne lære det selv?

Så giver fundraisinghåndbogen dig 28 koncentrerede sider fyldt med nyttig viden og praktisk tips til, hvordan du kommer gennem hele processen fra den gode idé til den færdige projektansøgning.

Bogen er læst på et par timer, og så er du klar til at gå i gang med processen, som vi forklarer trin for trin.

Introduktion til fundraisinghåndbogen

Denne håndbog er skrevet både til dig, der har erfaring med fundraising, og til dig, som skal i gang med at skrive din første fondsansøgning. Se på den som en kogebog, som du kan søge inspiration i, uanset om du arbejder med et stort projekt til flere millioner eller et mindre projekt.

Det er en praktisk fundraisinghåndbog med fokus på projektudvikling og på at ansøge om midler hos fonde. Håndbogen bygger på konkrete hands on-erfaringer, som vi i PrimusMotor og Bigum Consult har tilegnet os gennem mange års arbejde med projektudvikling og fondsarbejde fra begge sider af fondsbordet.

Med håndbogen vil vi gerne give dig både indsigt og konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig i processen med at komme fra idé til virkeliggørelse af et projekt med støtte fra fonde. Vi har læst og skrevet mange hundrede ansøgninger. Vi ved, hvor ærgerligt det er, når der spildes unødige ressourcer på at skrive ansøgninger, som ikke når i mål.

Ved de rette greb og værktøjer kan man gøre sit arbejde meget målrettet. Det har ikke alene betydning for, om man kommer igennem nåleøjet hos fondene. Det er også med til at gøre dit projekt endnu bedre, når du arbejder strategisk i forhold til at udvikle det.

Bogen er skrevet af Marianne Bigum og Malene Stub Selmer. Vi har siden 2013 samarbejdet om at udbyde kurser og netværk om fundraising. Over 20 åbne  fundraisingkurser og flere end 300 kursusdeltagere.

Fundraisinghåndbogen er til salg i alle de store internetboghandler, men du kan også købe den direkte fra Bigum Consult via formularen herunder.

Bestil Fundraisinghåndbogen lige her