Fundraisinghåndbogen – Sådan får du succes med fundraising

Køb fundraisinghåndbogen til kun 190,- ex moms.

Pris inkl moms 237,50 DKK
Forsendelse 45,-

Samlet pris inkl. forsendelse: 282,50 DKK

Klik her og se forretnings- og handelsbetingelser

Vores nye fundraisinghåndbog er nu udkommet!

28 sider fyldt med praktisk tips og gode råd til hvordan du kommer gennem hele processen fra den gode idé til den færdige projektansøgning.

Introduktion til bogen

Dette er en praktisk håndbog i projektudvikling og i at ansøge om midler hos fonde. Den bygger p konkrete hands on-erfaringer, som vi i PrimusMotor og Bigum Consult har tilegnet os gennem mange års arbejde med projektudvikling og fondsarbejde fra begge sider af fondsbordet.
Med håndbogen vil vi gerne give dig både indsigt og konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig i processen med at komme fra idé til virkeliggørelse af et projekt med støtte fra fonde. Vi har læst og skrevet mange hundrede ansøgninger, og vi ved, hvor ærgerligt det er, når der spildes unødige ressourcer på at skrive ansøgninger, som ikke når i mål.

Ved få greb og værktøjer kan man gøre sit arbejde meget målrettet. Det har ikke alene betydning for, om man kommer igennem nåleøjet hos fondene. Det er også med til at gøre dit projekt endnu bedre, når du arbejder strategisk i forhold til at udvikle det.

Denne håndbog er skrevet både til dig, der har erfaring med fundraising, og til dig, som skal i gang med at skrive din første fondsansøgning. Se på den som en kogebog, som du kan søge inspiration i, uanset om du arbejder med et stort projekt til flere millioner eller et mindre projekt. Alle projekter og dermed ansøgninger er forskellige, men mange af de overvejelser, du skal gøre dig, er de samme.

Bogen er skrevet af Marianne Bigum og Malene Stub Selmer.

Bestil Fundraisinghåndbogen lige her

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.