Oplæg om fundraising

Har I brug for ny viden og inspiration, så book et oplæg om fundraising til din organisation eller forening

Få mine bedste tips om fonde og fondssøgning  i et koncentreret oplæg om fundraising, hvor jeg forklarer de basale spilleregler. Jeg deler gerne min erfaring, fx i et 45 min. oplæg og efterfølgende tid til spørgsmål og sparring.

Jeg kommer gerne til jer.

Fra Paraplyorganisationen for Hvalsø Idrætsliv lød spørgsmålene sådan her:

Hvad er egentlig op og ned på alle de fonde og puljer man kan søge, hvordan fungerer fondssystemet, hvad kikker fondene på, hvad rører sig aktuelt i den verden. Hvordan griber man en projektidé an og får den udviklet til et bæredygtigt projekt, som fondene gerne vil støtte?
Jeg holdt et oplæg på ca. 1½ time med god plads til spørgsmål undervejs.
Bagefter var der sat 1 time af til at snakke om konkrete projektidéer som deltagerne måtte have. Jeg giver gerne sparring på de ideer, der kommer op.
Min baggrund for at tilbyde oplæg og sparring er, at jeg tidligere har arbejdet som projektchef i Nordea-fonden i 5 år. Siden 2013 har jeg været selvstændig konsulent med fundraising som omdrejningspunkt. Jeg har hjulpet mine kunder med at rejse over 150 mio.kr.

Skræddersyede oplæg om fundraising til jer

Et oplæg eller en workshop skræddersyes til din organsisation og kan være en aften, halv eller hel dag afhængig af jeres behov. Vi aftaler, hvad I præcist har brug for fx grundlæggende indføring i fondsverdenen, udvikling af et eller flere konkrete projekter, konkret sparring på projektplaner eller vinkling i forhold til relevante fonde.

Ring til mig på 4058 4411, så taler vi om jeres ønsker og behov og laver en aftale.

Hvad koster et fundraising oplæg?

Se mere under priser.

Kontakt mig og fortæl om jeres ønsker og særlige ønsker til vinkling, så giver jeg et tilbud.

Sådan siger mine kunder

Workshoppen ved Marianne Bigum gav et solidt vidensinput til vores strategiske fundraising. Workshoppen var dialogbåret hvilket gav mulighed for at tilpasse indholdet til netop vores behov som team og som organisation. Jeg oplever nu at vi står meget stærkere som organisation der vil opprioritere fundraising hos private fonde.

Uddannelseskonsulent Helle Skovmose, Mellemfolkeligt Samvirke

Marianne har et godt overblik over, hvordan man udvikler projekter og kombinerer det med indsigten i, hvad der skal til for at få fondsstøtte. Hendes praktiske erfaring fra fondsverdenen gør hendes rådgivning skarp og kompetent. Workshoppen og de praktiske redskaber, herunder den visuelle projektudviklingsmodel, har været en god hjælp til at komme videre med realiseringen af vores projektideer. Bigum Consult sørgede også for at arrangere workshoppen i dejlige omgivelser ved Mosede Havn, så det blev et udbytterigt åndehul i hverdagen.

Udviklingschef Mette Boye, Forbrugerrådet TÆNK, heldagsworkshop for ti medarbejdere

Tak for et godt sparringsmøde. Vi fik nogle rigtig gode input med på vejen; ikke mindst i din konkrete feedback på ansøgningerne. Forberedelsen til mødet har været med til at afklare os på en række områder – eller gøre os bevidste om vores styrker og svagheder, og hvor vi vil rette fokus. Det har været en god proces, og vi er glade for udbyttet af mødet med dig.

Projektleder Helle Bruun, Dansk Røde Kors