FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL TIL FW 2.0

HVILKE FORUDSÆTNINGER SKAL JEG HAVE FOR AT DELTAGE?

Du har enten været med på vores fundraising workshop 1.0 eller har praktisk erfaring med at skrive og sende ansøgninger. Du har et basalt kendskab til fonde og puljer, og hvordan man organiserer sig omkring udvikling og gennemførelse af projekter. Resten lærer vi dig, inkl. metoder og skabeloner til at blive mere effektiv med din fundraising.

HVORNÅR VED JEG, OM JEG ER KOMMET MED PÅ KURSET?

Når du har tilmeldt dig, vil du inden for 1 arbejdsdag modtage en bekræftelse på optagelse.

HVORDAN SKAL JEG TILRETTELÆGGE DAGENE MELLEM DE TO KURSUSDAGE?

Mellem de to træningsdage har du 7 hele hverdage, hvor du kan arbejde i dybden med dit projekt. Du bestemmer selvfølgelig selv, men vi anbefaler dig at afsætte god tid (2-3 dage) i din kalender til at fordybe dig yderligere, researche og indhente oplysninger fra dine kolleger og samarbejdspartnere. Læg evt. et møde ind, hvor du orienterer dem og får dem til at arbejde med på projektet.

HVAD BETYDER HOTLINE TIL UNDERVISERNE?

Mellem de to kursusdage kan du maile, ringe, Skype eller sende oplæg til Marianne og Malene og få deres råd med på vejen, mens du udvikler dit projekt. Vi svarer så vidt muligt med det samme eller inden for 24 timer på din forespørgsel.

UDBYDER I IKKE ENDAGES KURSUS?

Jo, det gør vi. Du er hjertelig velkommen til at tjekke vores endages basis fundraising workshop 1.0. Det afholder vi ca. 3 gange årligt. Se mere om program og datoer her.

HVOR OFTE UDBYDER I TO-DAGES KURSET?

Vi stiler efter at udbyde todages kurset en gang om året.

FLERE SPØRGSMÅL

Du er hjertelig velkommen til at ringe til Marianne på 40584411, hvis du vil vide mere.