Lej en fundraiser

Har I brug for projektleder i udviklingsfasen eller en interim fundraiser som ekstra fleksibel ressource i en periode?

Mange institutioner og foreninger har behov for kompetencer til fundraising, men har ikke råd til at ansætte på fuld tid. Der kan også være brug for ekstra hjælp i forbindelse med projektudvikling og skrivning i spidsbelastningsperioder, under barsel, orlov, ferie mv.

I mig får du en erfaren fundraiser, så organisationen kan skabe momentum og performance i forbindelse med projektudviklingsprocesser og skrivning af fondsansøgninger, evt. til at sætte projektet på skinner i opstartsfasen samt systematisere løbende afrapportering og evaluering.

Lej en fundraiser, som aflønnes efter tidsforbrug

Jeg vil kunne indgå i organisationens udviklingsteam i forskellige sammenhænge og roller, f.eks. som:

      • Fundraiser, som styrer ansøgningen gennem de afgørende faser i ansøgningsprocessen
      • Procesfacilitator, der bistår holdet hele gennem processen
      • Strategisk rådgiver for den projektansvarlige medarbejder (typisk en direktør, forsker, udviklingschef eller projektleder)

Pris aftales individuelt, fx afregning for at arbejde for institutionen et antal timer ugentligt i en aftalt periode. Ved større opgaver er der naturligvis en pæn rabat på min normale timepris. Se under Priser

Bornholms Museumscenter fik 45 mio.kr. fra VILLUM Fonden.

Jeg har fungeret som interim fundraiser og projektudvikler for Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum. Vi har sammen udviklet fondsstrategi og prospekt for Bornholms Museumscenter, der p.t. har rejst godt 1/3 fra lokale kilder og 45 mio.kr. fra VILLUM Fonden ud af projektets totalbudget på 120 mio.kr. Der er desuden modtaget tilsagn om 22 mio.kr. fra Nordea-fonden. Se prospektet her.

Bornholms Museumscenter prospekt

Bornholms Museumscenter prospekt

Bornholms Museum
Bornholms kunstmuseum

Marianne Bigum har med god indføling sat sig ind i projektets dna, og medvirket til at skabe et stærkt præsentationsmateriale, der fører udenforstående ind i tankegangen både på det konkrete niveau, men i lige så høj grad formidler det særegne ved projektet og entusiasmen bag. Marianne arbejder selvstændig og tilføjer gennem gode spørgsmål afklaring og afdækker mangler ved projektet ift. ekstern fundraising.

Jacob Bjerring-Hansen, museumsdirektør, Bornholms Museum, fik i juni 2016 45 mio.kr. fra Villum Fonden og efterfølgende 22 mio.kr. fra Nordea-fonden.